Inloggen of Aanmelden

Lichtdag: More love from India

Datum11-11-2018 Tijd10:00 — 17:00

955 impressies 257 kliks

Omschrijving

Belangrijker dan het concrete programma van deze lichtdag is het doorgeven en uitstralen van de krachtige energie die wij in India hebben ontvangen. Dit licht en deze energie kun je gebruiken en aanwenden voor de thema’s en situaties die op dit moment in je leven spelen.

Thema’s die aan de orde komen zijn compassie, liefde, heling en innerlijke stilte. We laten ons in de meditaties leiden door de meesters en het goddelijke. We zullen in een aantal stappen behandelen hoe je de chakra’s meer naar binnen kan richten zodat je vrijer bent van gedachten en je een krachtiger contact ervaart met je innerlijke licht. Op een dag als deze, waar Mahavatar Babaji en andere meesters krachtig aanwezig zullen zijn, kan veel heling plaats vinden, ook voor dierbaren die je wilt meenemen in het licht. We zullen langer mantra zingen vanuit gevoel, liefde en verlangen (bhakti).

Nieuw: Sommige van onze activiteiten zijn vanaf nu op donatiebasis, zoals ook onze lichtdag op 11 november. Dat vinden we natuurlijk best een beetje spannend. In Nederland is dit niet gebruikelijk, zo hebben we bijvoorbeeld gehoord van leraren die nog maar een tientje kregen in plaats van een reëel bedrag. Enige richtlijnen lijken dan ook op hun plaats. Waar het ons om gaat is dat je in jezelf een afweging maakt vanuit je hart van wat je wilt en kunt geven. Daarbij kijk je ook naar de kosten voor een vergelijkbare cursus met een commerciële prijs, zodat het een reëel bedrag is. Als je minder geld kunt geven ben je ook van harte welkom.

Deelname aan een dag kost normaal gesproken € 92,50 (nu op donatiebasis). Nieuwe deelnemers krijgen een korting van € 10,-. Dit is exclusief alle meditaties van de dag op cd's. Je kunt op de dag zelf of van tevoren beslissen of je deze wilt aanschaffen. Ze kosten € 30,=.

Als je meer wilt lezen over ons en ons werk, bekijk dan de website www.israna.nl. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op info@israna.nl

Locatie

Landjuweel de Hoeven
Middenweg 4 7722 XK Dalfsen
Israna